FOTOALBUM 24-2-2019

Hieronder vind je de verschillende fotoalbums van de Cross For The Crocus 2019.

Hopelijk was je ervan bewust dat er tijdens de toertocht foto’s gemaakt zijn. Deze zijn nu online gepubliceerd. Sta je er niet goed op, of ben je het hier niet mee eens en wil je dat wij jouw foto verwijderen, stuur ons dan een bericht ( info@crossforthecrocus.nl ), zorgen wij ervoor dat de foto verwijderd wordt!

Bedrijven Teams 2019

Kids Bike Clinic (verzorgd door “Op die Fiets”)

Impressie van de Toertocht Cross for the Crocus 2019

Foto overzicht deelnemers Cross for the Crocus 2019 

De Cross For The Crocus

Daarom is het zo leuk om aan deze mountainbike cross deel te nemen

 

Je rijdt voor het goede doel

De opbrengst van de Cross For The Crocus gaat in zijn geheel naar goede doelen, waarbij de strijd tegen kanker centraal staat.

Uitdagende Parcours

De deelnemers krijgen een gevarieerd parcours voorgeschoteld en de verzorgingsposten zorgen voor de nodige versnaperingen. De routes lopen door de prachtige Oosterhoutse en Rijense bossen.

Goede organisatie en verzorging

Dankzij een goede voorbereiding door vele vrijwilligers is de organisatie van de Cross For The Crocus al jaren in goede handen. Gedurende de cross zijn er diverse verzorgingsplaatsen.

Reuze Gezellig

De sfeer is altijd buitengewoon aangenaam. Zowel tijdens de cross als daarna hebben de deelnemers fijn contact met elkaar. Achteraf blijft menig biker even “plakken” met een broodje en een drankje.