Soms komen lijntjes samen zonder dat je daar naar op zoek bent. Ons kantoor is ruim 65 jaar actief in Oosterhout en omgeving. We kunnen terugkijken op een rijke historie. Net als iedereen op deze respectabele leeftijd hebben wij veel mooie herinneringen maar kennen wij ook tijden dat het tegen zat.
Helaas weten wij ook dat als de diagnose kanker wordt gesteld, dat een enorme impact heeft op de patiënt en zijn omgeving. De tijd staat even stil en je weet dat een zwaar en ingrijpend traject volgt met veel onzekerheid en angst. Te vaak nog legt de wetenschap het af tegen deze ziekte. Onderzoek is nodig maar ook goede zorg en begeleiding. Cross for the Crocus draagt een fors steentje bij om dat te realiseren en ondersteunt meerdere initiatieven

Wij van Geerts verbinden graag onze naam aan Cross for the Crocus om de strijd tegen kanker te steunen, maar ook omdat dit evenement staat voor positiviteit, gezelligheid, sportief bezig zijn, uitdaging, doorzettingsvermogen en samenhorigheid. Ook omdat we weten dat ieder euro die binnen komt direct naar het goede doel gaat.

Klanten van Geerts kunnen zich ook via Geerts inschrijven. Geerts verdubbelt voor de eerste 50 inschrijvingen dan het inschrijfgeld.