Inschrijven voor deelname

Inschrijven voor de Cross for the Crocus

Zowel voor de beginnende mountainbiker als de gevorderden biedt de Cross for the Crocus een passend parcours.
Met de keuze uit 3 afstanden; 25, 55 en 75 kilometer.

We rekenen op een record aantal deelnemers, waarbij we er op willen wijzen dat het maximum aantal in verband met de veiligheid 1250 bikers is. Verzeker je van deelname en schrijf je daarom snel in.

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro en wordt geheel gedoneerd aan de goede doelen. De Stichting Cross for the Crocus heeft de officiële ANBI status, wat garandeert dat het geld naar het goede doel gaat.
We starten vanaf De Jonge Renner en er zijn diverse plaatsen waar geparkeerd kan worden.

Wil je zelf niet meerijden maar zou je ons wel willen steunen in de strijd tegen kanker? Een donatie is natuurlijk zeer welkom en gaat in zijn geheel naar het goede doel. Dit kan ook via onderstaand formulier.

Let op, informatie over inschrijven voor de gratis Kids Clinic van OpdieFiets vind je hier.

Inschrijven met bedrijventeam?

Klik hier indien u een bedrijventeam wilt inschrijven

>>

Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen. Betalen gaat via Ideal.

Als je wilt kun je ook een extra donatie doen. Dat is niet verplicht maar stellen wij zeker zeer op prijs!
De volgende vraag is niet verplicht, maar stellen we om te leren hoe we er de volgende editie weer een succes van maken:
Totaal: € -

De Cross For The Crocus

Daarom is het zo leuk om aan deze mountainbike cross deel te nemen

Je rijdt voor het goede doel

De opbrengst van de Cross For The Crocus gaat in zijn geheel naar goede doelen, waarbij de strijd tegen kanker centraal staat.

Uitdagende Parcours

De deelnemers krijgen een gevarieerd parcours voorgeschoteld en de verzorgingsposten zorgen voor de nodige versnaperingen. De routes lopen door de prachtige Oosterhoutse en Rijense bossen.

Goede organisatie en verzorging

Dankzij een goede voorbereiding door vele vrijwilligers is de organisatie van de Cross For The Crocus al jaren in goede handen. Gedurende de cross zijn er diverse verzorgingsplaatsen.

Reuze Gezellig

De sfeer is altijd buitengewoon aangenaam. Zowel tijdens de cross als daarna hebben de deelnemers fijn contact met elkaar. Achteraf blijft menig biker even “plakken” met een broodje en een drankje.