Inschrijven voor deelname

Inschrijven voor de Cross for the Crocus

 

Let op: Inschrijven kan alleen nog op de dag zelf. Via de website gaat dit niet meer.

 

Zowel voor de beginnende mountainbiker als de gevorderden biedt de Cross for the Crocus een passend parcours. Met de keuze uit 3 afstanden; 25, 55 en 75 kilometer.

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro en wordt geheel gedoneerd aan de goede doelen. De Stichting Cross for the Crocus heeft de officiële ANBI status, wat garandeert dat het geld naar het goede doel gaat.
We starten vanaf De Jonge Renner en er zijn diverse plaatsen waar geparkeerd kan worden.

.

De Cross For The Crocus

Daarom is het zo leuk om aan deze mountainbike cross deel te nemen

Je rijdt voor het goede doel

De opbrengst van de Cross For The Crocus gaat in zijn geheel naar goede doelen, waarbij de strijd tegen kanker centraal staat.

Uitdagende Parcours

De deelnemers krijgen een gevarieerd parcours voorgeschoteld en de verzorgingsposten zorgen voor de nodige versnaperingen. De routes lopen door de prachtige Oosterhoutse en Rijense bossen.

Goede organisatie en verzorging

Dankzij een goede voorbereiding door vele vrijwilligers is de organisatie van de Cross For The Crocus al jaren in goede handen. Gedurende de cross zijn er diverse verzorgingsplaatsen.

Reuze Gezellig

De sfeer is altijd buitengewoon aangenaam. Zowel tijdens de cross als daarna hebben de deelnemers fijn contact met elkaar. Achteraf blijft menig biker even “plakken” met een broodje en een drankje.