Wegens enorm succes wederom: gratis Kids Bike Clinic tijdens de Cross for the Crocus in Oosterhout (NB)

Ook dit jaar staan Mark van Boekel en Iliona Rullens van Opdíefiets weer klaar om de Kids Clinic te verzorgen. Het is natuurlijk ontzettend leuk om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met allerlei facetten van het mountainbiken.

Spelenderwijs mountainbiken

Onder leiding van de enthousiaste instructeur Mark van Boekel wordt er op een speelse manier kennis gemaakt met mountainbiken. Vlakbij de start-/finishlocatie van de Cross for the Crocus zetten we een speciaal Kidsparcours uit, met echte obstakels. Via allerlei oefeningen en spelletjes zullen de kids een uur lang van alles leren. Remmen, sturen, balans, bochtjes maken, tikkertje op de fiets…spelenderwijs komt het allemaal aan bod. 

Waar en wanneer

Op 16 februari 2020, van 10:00 tot 11:00 uur, zijn alle kinderen van 6 tot 12 jaar welkom om gratis deel te nemen aan de mountainbike kids bike clinic. De kinderen worden 15 minuten voor aanvang van de clinic verwacht bij de start-/finishlocatie van de Cross for the Crocus . Achteraf krijgen ze wat te drinken en lekker gezond fruit. Én uiteraard krijgt elke Kids-biker de Paarse Krokus mee naar huis!

Inschrijven

Stuur een email naar crossforthecrocus@gmail.com onder vermelding van: naam, leeftijd, deelname kids clinic en adres.

Valhelm is verplicht. We gaan heuveltjes op, dus een fiets met versnellingen is handig. Deelname is alleen mogelijk is als kinderen worden begeleid door ouders/verzorger. Het aantal kinderen kan deelnemen bedraagt 20. Helaas vol is vol. De eerste 20 aanmeldingen mogen meedoen,