Vrijwilligers Cross For The Crocus

 

Help je mee in de strijd tegen kanker?

Dankzij jouw hulp was de Cross for the Crocus 2018 weer een topeditie en hebben we weer een mooi bedrag mogen doneren voor de strijd tegen kanker.

Om de editie van 2019 nog beter te maken hebben wij weer je geweldige inzet nodig. De Cross for the Crocus zal op zondag 24 februari 2019 plaatsvinden.

Op zaterdag 23 februari hebben we vrijwilligers nodig om alles tot in de puntjes voor te bereiden.
Het parcours moet worden uitgezet en worden nagereden (MTB nodig). Daarnaast moet het Clubhuis van De Jonge Renner voor de Cross worden aangekleed. En de catering moet worden klaargezet.

Voor de zondag 24 februari hebben we mensen nodig voor de inschrijftafel, koffiecorner, catering, voor- en narijden van het parcours (MTB nodig), mensen die op (verzorgings-)posten op het parcours staan (MTB nodig) en parkeerwachten.

Dus wanneer je ons zou willen helpen als vrijwilliger op 23 en/of 24 februari 2018…..meld je direct aan via vrijwilligerscrossforthecrocus@gmail.com en lever een bijdrage aan de strijd tegen kanker!

Sportieve groet,

Team Cross for the Crocus

Vele Vrijwilligers

Cross For The Crocus draait geheel dankzij de inzet van vele vrijwilligers.
Hierdoor zijn we in staat om ieder jaar aan diverse goede doelen een ruime donatie te kunnen doen.

Heb je zin en tijd om ons hierbij te helpen, email dan even naar vrijwilligerscrossforthecrocus@gmail.com en meld je aan.
Als je vragen hebt kan je die ook naar genoemd emailadres sturen of deze website checken

De Cross For The Crocus

Daarom is het zo leuk om aan deze mountainbike cross deel te nemen

Je rijdt voor het goede doel

De opbrengst van de Cross For The Crocus gaat in zijn geheel naar goede doelen, waarbij de strijd tegen kanker centraal staat.

Uitdagende Parcours

De deelnemers krijgen een gevarieerd parcours voorgeschoteld en de verzorgingsposten zorgen voor de nodige versnaperingen. De routes lopen door de prachtige Oosterhoutse en Rijense bossen.

Goede organisatie en verzorging

Dankzij een goede voorbereiding door vele vrijwilligers is de organisatie van de Cross For The Crocus al jaren in goede handen. Gedurende de cross zijn er diverse verzorgingsplaatsen.

Reuze Gezellig

De sfeer is altijd buitengewoon aangenaam. Zowel tijdens de cross als daarna hebben de deelnemers fijn contact met elkaar. Achteraf blijft menig biker even “plakken” met een broodje en een drankje.